Hvad er den rigtige printer løsning

Steen Lauritzen

En god printer det alle søger efter når de har brug for at udskrive deres dokumenter, billeder osv.

Men hvad er en god printer og ikkemindst… hvad koster den.

SPAR 10.000,- ved at vælge rigtigt

Når du handler med mig hos EFFEKTIV-PC har jeg altid en række spørgsmål til dig omkring hvad du skal bruge den til. Det er nemlig ikke helt ligegyldig om du printer 250 print om året eller du printer 10.000. Forskellen på priserne kan være svære at gennemskue, hvorfor koster en printer kr. 500 kr. hvorfor koster en anden kr. 1.500,-og en hel tredie kr. 10.000,-

250 – 2500 – 10.000 print om året
– det gør forskellen

Det hele kommer and på forbrug. Min påstand er at det kan ikke lade sig gøre for en printer producent at producere en printer for under kr. 1.000,- Påstanden bakkes helt perfekt op af blæk og toner priserne de forskellige prisklasser imellem.

Det toner og den blæk der skal i en printer til kr. 500,- er nemlig nøjagtig den samme som der skal i en til kr. 10.000,- MEN den koster ofte 200 – 500 % mere til de billige printere. Derfor, passer du ikke på og modtager den rigtige rådgivning omkring dine print behov, så risikere du at tilføje dig selv udgifter du ikke får noget ud af.
I skemaerne herunder kan du se forskellen på 3 forskellige printere med 3 forskellige forbrug. Hertil kommer så så alle variablerne omkring driftssikkerhed, reservedele osv.

SPØRGSMÅL: er kopiblæk ligesågodt som original.
SVAR: Ja, det kan det være. Desværre er der en række kopiblæk producenter der ikke tilføre deres blæk de rigtige tørreegenskaber. Det gør at printerhovederne i din printer tørrer ud og vil printe grimt, eller i værste tilfælde slet ikke. Da kopiblæk handles imellem de forskellige producenter, kan man ikke regne med hvilke type blæk man får fra gang til gang

.