Billig og nem hjemmeside, som du selv ejer 100%

Bliv ikke snydt eller bundet af din hjemmesides hosting eller design.

Effektiv-PC tilbyder nemlig pgså produktion af hjemmesider. og har specialiseret sig i at hjælpe kunder med at opbygge skræddersyede hjemmesider, der passer til deres individuelle behov.

Hvad der adskiller os fra andre udbydere er vores fokus på at gøre processen hurtig, enkel og omkostningseffektiv, samtidig med at de sikrer, at kunderne bevarer fuld kontrol og ejerskab af deres hjemmesider.

Komplet  køreklar hjemmeside med e-mail fra kr. 2.000,-

Med vores løsning behøver du ikke at bekymre dig om komplekse kodningssprog eller tekniske detaljer. Deres erfarne team af webdesignere og udviklere har gjort det til deres mission at skabe brugervenlige løsninger, der gør det let for alle at opbygge deres egen hjemmeside uden at skulle have dybdegående teknisk viden. De bruger moderne værktøjer og teknologier til at skabe hjemmesider, der er både æstetisk tiltalende og funktionelle.

Det er din side, ikke noget abonnement eller faste udgifter fra os

En af de vigtigste fordele ved at vælge os er, at du ejer din hjemmeside 100%. Dette betyder, at du har fuld kontrol over dit indhold, design og domæne. Du behøver ikke at bekymre dig om at være bundet til en bestemt udbyder eller betale løbende gebyrer for brugen af platformen. Når din hjemmeside er udviklet af Effektiv-PC.dk, har du selv 100% ejerskab over din side, dens kode og hvor den ligger henne.. Du får alle de nødvendige oplysninger og adgangskoder til at administrere og opdatere din hjemmeside efter behov.

Udover hjemmesider tilbyder vi også grafisk produktion af tryksager, hæfter, blade  og bøger. Mange års erfaring inden for den grafiske branche sikrer dig erfaring og hjælp til dig projekt.