2013 – 2014 – Et kontor med 2 ansatte + chefen.

moneyJeg blev tilkaldt pga. problemer med printer opkoblingen, og skulle egentlig ikke kigge på omkostningerne på den eksisterende printer.

3723560Printeren, en Epson multimaskine, havde kunden fået et super tilbud på, én maskine for kr. 2.500,- og hvis han tog to, kun kr. 3.500,-
Det var et tilbud der var til at forstå og han fik ovenikøbet en æske chokolade med, så kunden slog til med det samme, satte den ene op og beholdte den anden som backup, i tilfælde af at noget skulle gå i stykker.

Lynskaden
Da vi ankom havde de kørt med den første printer i ca. 1.5 år. En hurtig gennemgang af printeren viste at de havde kørt tæt på 55.000 print. Printeren havde fået en lynskade pga. et uvejr.
Ingen ko på isen, den nye printer ville de gerne have koblet op sådan de kunne kører videre.

Tælleren
Da jeg aflæste tælleren på printeren og vidste, om netop den model, at den ikke kostede alverden, spurgte jeg forigtigt ind til hvordan de syntes deres toner omkostninger var.
-jo, fortalte ejeren mig, den var måske en lille smule dyrere i forbrug, men til gengæld havde de altid en ekstra i baghånden hvis der skulle opstå fejl.

IMG_0313


Regnestykket

Jeg fik dem til at samle deres fakturaer på toner til printeren og tog det med hjem…

Jeg lavede et lille regnestykke, hvor der blev taget udgangspunkt i en lille Triumph-Adler  farveprinter med scan/kopi/print. Ikke specielt billig i toner, men bedre tilpasset det aktuelle forbrug. Triumph Adler printeren vil have kostet kunden kr. 9.000,-

Dvs. at allerede efter 5 måneder så ville den have været tjent hjem.

Det er ikke altid regnestykkerne er så skrækkelige som dette…
-men det viser at en lille smule rådgivning omkring dine print og kopivaner og forbrug hurtigt tjener sig hjem.

Ring eller skriv i dag. Tlf. 98 55 16 88 – steen@effektiv-pc.dk
alle logoer